Könyvajánló

papp_gyongyi_ott_van_az_eroSzeretném látogatóim szíves figyelmébe ajánlani kedves barátnőm, Papp Gyöngyi igen szép illusztrációkat is tartalmazó csodálatos verseskötetét. Gyöngyi asztrológus és érzelmeket gyönyörűen megfogalmazó költő. Íme a saját szavai a könyvéről:

…Amiként a természetben jelen vannak azok az ősenergiák amik mentén működik maga az ember is, éppen úgy a lelkünkben rejlő Erő-t is meg kell találnunk. Mindenkiben ott van nagyon mélyen olyan érzések, élmények formájában amit őrizget akár évtizedek óta…
Az elmúlt 15 év alatt igaz gyöngyé érlelődött érzelmeimet, gondolataimat gyűjtöttem össze ebben a könyvben. Melyeket az én tengerem vetett partra…Minden megtalálható benne ami az élünk része lehet, akár szerelem, szenvedély, életöröm, bánat, elmúlás, anyaság…
Ami megihletett arról írtam verseket és az életemet vállaltam nyíltan és kendőzetlenül…

Kapható az Alexandra könyvesboltokban, illetve megrendelhető az Alexandra honlapján.


Az életben nincs visszaút

Nagyon izgalmas filozófiai, de mégis közérthető könyvet ajánlok Wilfried Nelles tollából.

Nelles a német eurasys méltán neves családállító terapeutája, és oktatója, akinek ez a harmadik magyarul megjelent műve.

A könyvet mindenkinek érdemes elolvasni, akit érdekel az ember tudata és az emberi tudat evolúciója. Minden tanácsadónak szíves figyelmébe ajánlom.

Kapható az Alexandra és más nagy könyvhálózatok boltjaiban.

 


Bertalan Éva: Életkönyv

konyvek_eletkonyv

A múlt, jelen és jövő megértése a horoszkópból
Az életóra technika gyakorlata, és a születési idő pontosítása
A személyiségi és lelki fejlődés állomásai
Asztrológiai életrajz készítése

Megrendelhető levélben, e-mailen, telefonon.

Kiadó: Astro-Line Kkt.
1112 Budapest, Kápolna út 33.
Tel: 06 30 4364092


Wilfried Schütz: Az emberi játszmák

konyvek_emberi
Az emberi lét és az asztrológia kapcsolata. A mű egy új, és meglepően világos képet ad az asztrológia spirituális dimenziójáról. Az állatövi jegyeket és házakat eredeti jelentésükben mutatja meg, és gyakorlati példákkal teszi érhetővé, hogyan értelmezzük a horoszkópot spirituális-pszichológiai szempontból.

Megrendelhető levélben, e-mailen, telefonon.

Kiadó: Astro-Line Kkt.
1122 Budapest, Kápolna út 33.
Tel: 06 30 4364092


Wilfried Schütz: Egészség az asztrológia tükrében

 

konyvek_egeszseg

2007. novemberében került a könyvesboltokba Wilfried Schütz legújabb asztrológiai könyve. Asztrológiai konstellációk, és progressziós módszerekkel érteti meg a szerző az érdeklődőkkel a már kialakult betegségek (energiák elfojtása) okait, és főként rámutat arra, hogy ugyanazon energiák kompenzáció utáni, a felnőtt szintű megélése hogyan vezet a gyógyuláshoz.

A könyv nagy felismerések élményéhez juttatja az olvasót, és még azok számára is érthető, akik a betegségek pszichológiai okaira kíváncsiak, de nem, vagy alig rendelkeznek asztrológiai ismeretekkel.

A mű végén egy konkrét esettanulmány asztrológiai feldolgozását ismerteti. A tárgymutató segítségével könnyen megtalálható a keresett betegségről szóló pszichológiai és asztrológiai leírás.

Kiadó: Mandala-Véda


Wilfried Nelles: Jóban-rosszban

konyvek_jr

A partner – életünk egy része

Szakítás, partnerváltás, válás ma gyorsan megy, ha a kapcsolat nehézzé válik. Wilfried Nelles, az egyik legjelentősebb Bert-Hellinger-féle családfelállító elénk tárja azt, mi történik velünk, ha a partnert elhagyjuk, ahelyett, hogy magunkhoz engednénk.
A krízisek a párkapcsolat elmélyítésének lehetőségeivé válnak. A szeretet gyakran vezeti el a személyes ént a saját határaihoz.

Csak az fejlődhet, aki ezekre a kiivásokra odafigyel.

A könyv minden párkapcsolati problémában élő ember tanácsadója ahhoz, hogy megértse, mi történik és miért.

Kiadó: Synergia Center Kft.